DE CHALETS

Exterieur

Geen dertien in een dozijn. De chalets in Arcen Spa krijgen allemaal hun eigen ‘look and feel’. Voor elk type chalet kunt u voor het exterieur kiezen uit drie verschillende kleurpaletten. Verder zijn alle daken antraciet van kleur. Voor de vrije kavels geldt dat u te allen tijde vooraf schriftelijke toestemming van onze directie dient te hebben over de architectuur van het chalet voordat het chalet wordt besteld of geplaatst. Dit geldt ook voor het plaatsen van een tuinhuisje wat in dezelfde kleurstelling en materiaal moet zijn als het chalet.

Interieur

Lichte kleuren maken ruimten optisch groter. Polarwit is daarom de kleur van de binnenwanden. In de standaarduitvoering heeft één wand in de hoofdslaapkamer een accentkleur, bij de 6-persoonschalets is bovendien één woonkamerwand van dat accent voorzien. Voor deze accentkleuren kunt u per type chalet kiezen uit drie paletten. De vloeren zijn bekleed met slijtvast vinyl met marmermotieven voor de natte ruimten (douche en toilet) en houtmotieven voor de overige ruimten. Ook heeft u de mogelijkheid om de Bruynzeel keuken op uw eigen wensen aan te passen.

Tuin

De kavels worden op voorhand ingezaaid en onderhouden om het geheel een frisse uitstraling te geven. Als uw chalet wordt opgeleverd, is de tuin dus al aangelegd. U kunt een parkeerplaats realiseren zoals u dat wenst en indien de ruimte dit toelaat een tweede in het verlengde hiervan. Dit om een rustig beeld vanaf de wegen te waarborgen. Ook in het aanleggen van terrassen bent u vrij van materiaalkeuzen en grootte. De mogelijke bestaande solitaire bomen en struiken op uw kavel dient u te onderhouden en te verzorgen. Residence Arcen Spa heeft locale “preferred suppliers” voor wat betreft tuinaanleg en erfafscheidingen. Vraag naar deze producten bij uw verkoper.

Types

Hieronder vindt u meer informatie over de verschilende typen beschikbare chalets:

  • Type A
  • Type B
  • Type C

Vrije kavels

Naast deze types kunt u ook bij een chaletbouwer terecht om een geheel eigen chalet neer te zetten. Meer informatie.

Website realisatie en online marketing: SeeMeOnline